DriveGreen magazin - Green je IN

Ferrari SF 90 Stradale dostupan u OMR Luxury Store u Beogradu

Ferrari SF90 Stradale, jedam od najsnažnijih i najbržih serijskih modela u dugoj istoriji italijnske kompanije, postao je deo ponude OMR Luxury Store u WEST 65 Mall u Omladinskih brigada 86 na Novom Beogradu

- Ako postoji neki automobilski brend koji nikada nije imao problem sa karakterom onda sigurno možemo reći da je to Ferrari. Drago nam je da je OMR Luxury Store obogatio svoju ponudu i učinio SF90 dostupnim srpskom tržištu. Možda zvuči neobično, ali reč je o automobilu koji, pored neponovljive adrenalinske prirode, može biti koristan i u svakodnevnoj upotrebi zbog svoja tri elektromotora koja ima uz standardni motor sa unutrašnjim sagorevanjem.

Ferrari SF 90 Stradale omr british motors cena 5

Za one koji bi se možda mogli osetiti nesigurnim za volanom, postoji niz bezbednosnih sistema za koje je svakako preporuka da budu uključeni. U suprotnom, namenjen je samo najvećim stručnjacima za volanom - navela je Vera Vuković, marketing menadžer OMR LS.

Ferrari SF 90 Stradale omr british motors cena 2

- Ferrari SF90 Stradale je hibridni model koga pokreće 4.0-litarski V8 biturbo motor uz 3 elektromotora koji kombinovano daju 1000 KS. Ova mašina za 2,5 sekunde stiže od nula do 100 km, a maksimalna brzina mu je 340 km/h. Prisustvo u OMR Luxury Store je savršeno doprinelo luksuzu koji mi ovde nudimo uz Azimut Benetti plovila i MV Agusta motocikle – istakao je Nikola Samaradžić, menadžer OMR LS.

Ferrari SF 90 Stradale omr british motors cena 1

On je predstavio i novitete iz Azimut Benetti Grupe, osnovane pre više od 50 godina. Grupacija se sastoji od dva brenda „Azimut Yachts“ koji je specijalizovan za proizvodnju brodova 14m-38m (45ft-125ft) i brend „Benetti “, specijalizovan za proizvodnju brodova dužih od 40 metara.

- Ukupna vrednost isporučenih brodova u 2023. iznosi 1.2 milijarde evra, a ostvareni rast u poslednje 4 godine više od 60%. Svi zainteresovani klijenti koji žele da ulože u svoje buduće kvalitetno vreme mogu da dođu u OMR LS, da zajedno pogledamo ponudu, konfigurišemo model i posavetujemo ih o izboru materijala – naglasio je Samardžić.

Ferrari SF 90 Stradale omr british motors cena 1

OMR Luxury Store je otvoren svakoga dana od 10 do 22 časa. Već godinu dana je ključna tačka za sve ljubitelje luksuznih automobila, odabranih motocikala, kao i nezaboravnog iskustva u plovidbi. |